Elanova nova plovila

Spodaj so predstavljene tri linije jadrnic, v katere so razdeljene zelo raznolike jadrnice.
Oglejte si jih in se prepričajte.
V kolikor bi potrebovali našo pomoč, nam to sporočite.

E-LINE

Elan je v letu 2018 predstavil nove funkcije na jahtah E Line, s čimer je ustvaril najbolj izboljšan standardni paket znotraj svojga razreda.

IMPRESSION-LINE

Te osupljive jahte so bile zasnovane tako, da nudijo čim več udobja, katerega navadno nudijo jahte veliko večjih dimenzij.

GT-LINE

Luksuz, kakovost, izpopolnitev in udobje so ključnega pomena za Grand Tourer – prav tako pomembni so kot hitrost, navdušenje in moč.

Pomoč pri izbiri novega plovila

Alfa charter vam z veseljem svetuje pri izbiri novega plovila znamke ELAN, upoštevajoč vaše želje in potrebe, ki se jih včasih, še posebej če ste novi v navtiki, niti ne zavedate.

Naš cilj ni prodati čim bolj opremljeno in s tem čim dražje plovilo, ampak vam želimo svetovati po najboljših močeh na podlagi naših dolgoletnih izkušenj in poskrbeti za to, da boste s svojim za vas primerno opremljenim plovilom srečni in zadovoljni.

Novo plovilo je ponavadi velika družinska dolgoročna naložba in je povezana z željo in odločitvijo cele družine za navtično preživljanje prostega časa. Zato želimo plovilo prilagoditi tako, da bo v veselje celotni družini: od multimedije do opremljene kuhinje, od primernega motorja do pravih jader glede na vašo uporabo.

Ker je financiranje plovila, plačevanje stroškov vzdrževanja  in uporabe, precej zahteven zalogaj, vam nudimo tudi možnost sodelovanja v našem Charter management programu pri nas v Portorožu ali pri naših partnerjih od Italije do Grčije.

Nudimo vam svetovanje pri izbiri primernega plovila za vaše potrebe.

Da bo vaš dopust tak,
kot ste si ga vedno želeli.

EnglishDeutschItalianoРусскийSlovenščina